Kurser

HTML & CSS

Lær at kode med HTML og CSS. HTML og CSS er fundamentalt for at blive i stand til at kode hjemmesider. HTML'en beskriver strukturen af hjemmesiden og CSS'en beskriver layoutet såsom farver og fonte. Med kendskab til HTML og CSS, har man et godt fundament til at starte med at kode hjemmesider.

Underviser:
Michelle Andreassen, som til daglig underviser i bl.a. HTML og CSS på Erhvervsakademi Aarhus.

Dato og tid:
1. - 2. september 2018 kl. 9:00 - 16:00

Vil du lære, men har vi ikke kurser i kalenderen?

Vi vil gerne kunne fylde vores kurser op, så vi har ikke så mange i kalenderen. Men vil du gerne tilmeldes, så send os en mail.

Vi vil gerne udvikle os, og løbende udvide hvilke kodesprog og temaer, vi tilbyder kurser i.

Så er der noget, der har fanget din interesse, en ny vinkel du synes er spændende, eller bare noget du gerne vil blive dygtigere til indenfor tech, er du meget velkommen til at sende os en mail.

HTML & CSS – introduktion

Vi afholder en enkelt aften, hvor man kan snuse lidt til de to webudviklingssprog HTML og CSS. Fokus for introduktionsaftenen er at give en fornemmelse af, hvad HTML og CSS er, men for at få egentlige kompetencer indenfor de to sprog, er man nødt til at deltage i det efterfølgende kursus.
HTML og CSS er to fundamentale kodningssprog indenfor webudvikling - udvikling af hjemmesider og apps. HTML'en beskriver strukturen af en hjemmeside og CSS'en beskriver layoutet såsom farver og fonte. Med kendskab til HTML og CSS, har man et godt fundament til at starte med at kode hjemmesider.

Niveau:
Absolut begynder

Underviser:
Michelle Andreassen, som til daglig underviser i bl.a. HTML og CSS på Erhvervsakademi Aarhus.

Python

Python er et af de mest brugte objektorienterede kodesprog, der er blevet populært pga. klar syntaks og læsning. Python er forholdsvis nemt at lære, og et rigtigt godt sprog at bruge, hvis du arbejder med analyse af data eller databehandling. Kurset starter fra bunden, så du lærer sproget at kende, men også hvordan objektorienteret programmering virker.

Niveau:
Begynder, men du må gerne have arbejdet med data

Underviser:
Bliver annonceret næste gang vi sætter kurset i gang.