/* co-coders heroes */

Susanne Bach Ladefoged Hou

Susanne Bach Ladefoged Hou

DET SJOVESTE ER HELT KLART DET KREATIVE OG FØLELSEN AF AT BYGGE ELLER SKABE NOGET!

Det lå ikke i kortene, at Susanne skulle arbejde med tech. Interessen for tech kom lidt hen ad vejen, fordi Susanne begyndte at spille meget computer og synes det kunne være mega sejt at skrive kode selv.

Mathilde Bach Mikkelsen

Mathilde Bach Mikkelsen

DET BETALER SIG AT RÆKKE UD

Da Mathilde besluttede sig for at blive bedre til at kode, vidste hun, at hun ikke havde lyst til at lære alene. Et opslag på LinkedIn blev til en kodeklub, hvor hun lærer, sparrer og vidensdeler med ligesindede.

Thea Bjerregaard

Thea Bjerregaard

DET ER VIGTIGT AT TURDE FØLGE DET, MAN BRÆNDER FOR

Thea har ikke altid vidst, at hun ville arbejde med videospil. Alligevel endte hun i branchen, fordi hun fulgte sin interesse og ikke lod sig skræmme.

Ida Christine Andersen

Ida Christine Andersen

DIVERSITET I TECH ER VIGTIGT FOR LIGESTILLINGEN OG VORES DEMOKRATI

Vores samfund er blevet så digitaliseret, at det skaber ulighed i mellem mennesker, at så mange ikke har IT-kompetencer. Vi indskriver verdensopfattelser i de digitale systemer, og ændrer ikke blot folks måde at forstå verden på, det risikerer også at ændre os som mennesker. Derfor er det vigtigt at få højere diversitet blandt de mennesker, der skaber systemerne og dem, der blot har brug for den generelle forståelse af den digitale verden.

Nanna Bach Munkholm

Nanna Bach Munkholm

JEG FANDT MIN STORE PASSION NEMLIG AT SKABE NOGET!

Som udvikler kan man være med til at skabe vores fremtid – lige fra optimering af indeklima i de danske folkeskoler til udvikling af apps, der kan hjælpe dig med at finde din næste rejse. Mulighederne er uendelig.

Barbara Myhre Isaksen

Barbara Myhre Isaksen

OM AT GÅ EFTER SIN STØRSTE INTERESSE OG TRO PÅ SIG SELV

Jeg vil gerne slå et slag for alle dem, der ikke har en teknisk baggrund, men som synes kunstig intelligens er spændende. Der er masser af plads til dig og brug for dine kompetencer i den her verden.

Elena Escrivá de Romaní

Elena Escrivá de Romaní

FRA CORONA-OPSIGELSE TIL IVÆRKSÆTTERDRØM

Jeg synes, at en af de mest underholdende og tilfredsstillende dele af at kode, er at bygge noget, som du selv har designet og planlagt, og som skaber værdi for dig.  

Julie Zepernick Jepsen

Julie Zepernick Jepsen

FRA “FEJEDRENG” HOS TESLA TIL KOMMENDE INGENIØR I SOFTWARETEKNOLOGI

Jeg begyndte at lege med at kode derhjemme ud fra YouTube-videoer. Jeg besluttede, at det kunne jeg sagtens lære og gik i gang med at kigge på uddannelser indenfor IT og softwareudvikling.

Nikoline Vinkel

Nikoline Vinkel

KODNING ER SOM AT FÅ ET PUSLESPIL ELLER EN SUDOKU TIL AT GÅ OP

Jeg hørte om datalogi ved et tilfælde, da jeg gik i gymnasiet. Jeg søgte så om at komme i studiepraktik på Datalogisk Institut på Aarhus Universitet, og jeg var så heldig at komme afsted. Efter de tre dage var jeg meget begejstret, og jeg vidste bare, at jeg var nødt til at lære mere.

Skal du være blandt de første…?

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og vær blandt de første, der hører om vores kommende digitale platform. Vi håber, at vi ses ude i virkeligheden!

OBS: Vi forstyrrer kun, når vi har noget vigtigt på hjerte!