/* co-coders heroes */

Nanna Bach Munkholm

Nanna Bach Munkholm

JEG FANDT MIN STORE PASSION NEMLIG AT SKABE NOGET!

Som udvikler kan man være med til at skabe vores fremtid – lige fra optimering af indeklima i de danske folkeskoler til udvikling af apps, der kan hjælpe dig med at finde din næste rejse. Mulighederne er uendelig.

Barbara Myhre Isaksen

Barbara Myhre Isaksen

OM AT GÅ EFTER SIN STØRSTE INTERESSE OG TRO PÅ SIG SELV

Jeg vil gerne slå et slag for alle dem, der ikke har en teknisk baggrund, men som synes kunstig intelligens er spændende. Der er masser af plads til dig og brug for dine kompetencer i den her verden.

Elena Escrivá de Romaní

Elena Escrivá de Romaní

FRA CORONA-OPSIGELSE TIL IVÆRKSÆTTERDRØM

Jeg synes, at en af de mest underholdende og tilfredsstillende dele af at kode, er at bygge noget, som du selv har designet og planlagt, og som skaber værdi for dig.  

Julie Zepernick Jepsen

Julie Zepernick Jepsen

FRA “FEJEDRENG” HOS TESLA TIL KOMMENDE INGENIØR I SOFTWARETEKNOLOGI

Jeg begyndte at lege med at kode derhjemme ud fra YouTube-videoer. Jeg besluttede, at det kunne jeg sagtens lære og gik i gang med at kigge på uddannelser indenfor IT og softwareudvikling.

Nikoline Vinkel

Nikoline Vinkel

KODNING ER SOM AT FÅ ET PUSLESPIL ELLER EN SUDOKU TIL AT GÅ OP

Jeg hørte om datalogi ved et tilfælde, da jeg gik i gymnasiet. Jeg søgte så om at komme i studiepraktik på Datalogisk Institut på Aarhus Universitet, og jeg var så heldig at komme afsted. Efter de tre dage var jeg meget begejstret, og jeg vidste bare, at jeg var nødt til at lære mere.

Anja Ruder Christensen

Anja Ruder Christensen

KREATIVITET OG LOGISK TÆNKNING GÅR HÅND I HÅND VED JOURNALISTIK OG DATA SCIENCE

Jeg har nok altid været en nørd. På den mest positive måde. Jeg elsker at nørde, dykke ned i emner, og så snart jeg lige er kommet lidt ind i et emne, så kan alt være interessant. Det overraskede mig, hvor let tilgængeligt, det var at starte på at kode i Python.

Helena Marie Meyer

Helena Marie Meyer

UDADVENDT OG NYSGERRIG DATALOG

Selvom jeg var helt nybegynder,
så synes jeg, at det var vildt sjovt
at programmere…
Jeg hedder Helena, og jeg blev færdig på uni for 17 år siden og har arbejdet som softwareudvikler lige siden. Nøgleordene har i alle årene for mig været variation og nysgerrighed, og det er der i den grad mulighed for inden for i IT-branchen.

Skal du være blandt de første…?

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og vær blandt de første, der hører om vores kommende digitale platform. Vi håber, at vi ses ude i virkeligheden!

OBS: Vi forstyrrer kun, når vi har noget vigtigt på hjerte!