fbpx

Hybrid kursusforløb

data, kodning og kunstig intelligens for begyndere

5. september-27. november, 2022

Er du nysgerrig på at kunne tale med om og påvirke fremtidens teknologi? Måske vil du gerne opkvalificere din arbejdsprofil og dit CV? Men… Du er absolut nybegynder i den kreative kunst “at kode” og du har minimal viden om data og kunstig intelligens. Over tre måneder i efteråret begiver et fællesskab sig sammen ud i et lærerigt online kursus og inkluderende workshops (deraf hybridkursus). Ambitionsniveau er du selv med til at bestemme. Er du interesseret?

OBS: Har du allerede styr på de overordnede begreber og besidder en matematisk baggrundsforståelse? Så kan du også overveje vores parallelle kursus “Introduktion til Machine Learning”.

Hvorfor vælge dette kursus?

Data og kodning ligger til grund for begrebet “kunstig intelligens”. En databearbejdningsmetode der spåes til at være løsningen på mange af fremtidens udfordringer – deriblandt klimaudfordringerne. Kunstig intelligens kan bruges til at finde mønstre i store datamængder og løse opgaver både bedre og mere effektivt. Derfor skal du både introduceres for kodning gennem en begynderworkshop, samt følge et inkluderende online kursus med en studiegruppe, der klæder dig på fra top til tå, i forståelsen af kunstig intelligens.

Erhvervslivet søger netop nu flere profiler med denne grundlæggende viden. Flere undersøgelser viser, at efterspørgslen på medarbejdere med forståelse for kunstig intelligens kommer til kraftigt at overstige udbuddet af arbejdskraft (Forbes). Du går derfor slet ikke galt i byen, hvis du tilegner dig viden om kunstig intelligens her hos os.

Hvem vælger kurset?

Humaniora? Samfundsfaglig? Folkeskolelærer? Alle er velkomne uanset baggrund. Du kunne fx netop have endt en uddannelse, der ikke gik i dybden med det digitale, og derfor vil du gerne kunne supplere uddannelsen med et aktuelle digitalt færdigheder? Eller du søger at differentiere din profil efter flere år på arbejdsmarkedet, hvor du har mærket nødvendigheden for flere digitale værktøjer og tekniske begreber? Studerende er også velkomne! Vi taler af mange års erfaring, når vi siger, at vores kurser og events har en høj grad af diversitet – både ift. køn, alder og baggrund.
Se tidligere Co-coders events og kurser her.

Studiegrupper der sikrer læring

Har du også prøvet at starte på et online kursus og aldrig færdiggjort det? Der findes uendeligt mange online kurser, men de kan være svære at gennemføre på egen hånd uden et fællesskab og uden støtte og hjælp. Alle deltagere bliver tilknyttet en studiegruppe på 4-6 personer efter ambition, lokation og tid til rådighed, som man følger igennem hele forløbet. På den måde kan I diskutere indholdet og søge hjælp i mindre grupper.

Læs mere og få fingre i din plads på Billetto.

Pssst… Der er et begrænset antal pladser!!!

Vi hepper på dig!

De bedste hilsner fra

Har du spørgsmål?

Skriv endelig til os på hi@cocoders.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer 🙂