fbpx

Hybrid kursusforløb

Introduktion til

machine learning

5. september-27. november, 2022

Vil du gerne lære mere om data og machine learning? Hvordan machine learning kan bruges i virkeligheden? Vil du gerne have hands on-erfaring med kodningssproget Python? Lære selv at indhente og strukturere data samt opsætte machine learning algoritmer med Python-kode? Så velkommen til rette sted 🙂

Har du også prøvet at starte på et online kursus på egen hånd men aldrig færdiggjort det? Der findes uendeligt mange online kurser, men de kan være svære at gennemføre uden et fællesskab og uden støtte og hjælp fra andre.

Co-coders, Trifork og Energinet har derfor besluttet at arrangere et forløb, hvor alle deltagere bliver en del af et fællesskab med ligesindede. Alle bliver inddelt i studiegrupper på 4-6 personer, som sammen gennemfører det online Coursera-kursus ‘Machine learning with Python’ med en af verdens bedste machine learning-specialister og -underviser, Andrew Ng. På den måde får man som deltager fleksibiliteten fra online materiale uden at gå glip af muligheden for at diskutere indholdet og søge hjælp med andre ligesindede. Derudover er det være muligt at deltage i frivillige webinarer, events og et hackathon, hvor den nye viden bliver sat i kontekst med virkeligheden.

Er du mere interesseret i at diskutere machine learning og kunstig intelligens på et overordnet plan uden at gå i detalje med algoritmer og data, så kunne vores andet kursus for absolut begyndere måske være noget for dig?

Co-coders afholder et fysisk begynderkursus i Python [afholdes i Aarhus] for de deltagere, der endnu ikke har erfaring med kodning, samt stiller et stort fællesskab af ligesindede til rådighed. Trifork og Energinet stiller deres viden og erfaring om data og machine learning til rådighed igennem webinarer, events og et hackathon, som er frivillige at deltage i.

På den måde får man som deltager både:

    • højt efterspurgte ‘machine learning’-kompetencer
    • evnen til at aktivere de nye kompetencer i virkelige problemstillinger
    • samt et stort netværk i branchen.

Data og machine learning, som mange også kalder kunstig intelligens, spåes til at være løsningen på mange af fremtidens udfordringer – deriblandt klimaudfordringerne. Machine learning kan bruges til at finde mønstre i store datamængder og løse opgaver både bedre og mere effektivt. Det kan være med til at frigive vigtige menneskelige ressourcer til andre opgaver. Erhvervslivet efterspørger derfor disse kompetencer i stigende grad og flere undersøgelser viser, at efterspørgslen på medarbejdere med forståelse for kunstig intelligens og machine learning kommer til kraftigt at overstige udbuddet af arbejdskraft. Vil du være en af fremtidens eftertragtede profiler? Så hop med på dette kursus!

Læs mere og få fingre i din plads på Billetto.

Pssst… Der er et begrænset antal pladser!!!

Vi hepper på dig!

De bedste hilsner fra

Har du spørgsmål?

Skriv endelig til os på hi@cocoders.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer 🙂