Bliv medlem

Vi tror på, at den bedste måde at lære om kodning og teknologi er ved at kaste sig ud i det og bygge mindre projekter, som er sjove og giver læring løbende.

Som medlem hjælper vi dig med at få et overblik over de forskellige kodningssprog samt at komme i gang med at opbygge en portfolio af kodningsprojekter, som du kan bruge på dit CV eller blot blære dig med overfor venner og familie 😉

ALLE kan være med – også dem, der ikke har kodet en eneste linie kode før!

Starter

0 kr

Opret et starter-medlemsskab og få adgang til små introduktioner på begynderniveau, hvor du både får adgang til små kodeeksempler og forklaringer.

N

Introduktion til kodning

Q

Guidede kodningsprojekter

Q

Læringsgrupper

Q

Mentorer

Basic – gratis i 7 dage

49 kr/md.

Lad dig inspirere af vores små guidede projekter, hvor du både får adgang til kodeekspempler og tilhørende beskrivelser med basic-medlemskab.

N

Introduktion til kodning

N

Guidede kodningsprojekter

Q

Læringsgrupper

Q

Mentorer

Community

69 kr/md.

Vi arbejder på højtryk for at give dig adgang til community features, hvor du kan danne læringsgrupper og finde en mentor, så du kan lære sammen med ligesindede.

N

Introduktion til kodning

N

Guidede kodningsprojekter

N

Læringsgrupper

N

Mentorer

KOMMER SNART!

Det arbejder vi på…

Vi tror på, at vi allesammen bliver bedre, hvis vi indgår i fællesskaber på tværs af fagligheder og erfaring med fokus på vidensdeling og støtte. Vi arbejder derfor på højtryk på nye funktionaliteter på platformen, hvor det bliver muligt at indgå i læringsfællesskaber og finde mentorer, som kan støtte og hjælpe med opkvalificering.