/* Blog */

Nanna Bach Munkholm

Nanna Bach Munkholm

JEG FANDT MIN STORE PASSION NEMLIG AT SKABE NOGET!

Som udvikler kan man være med til at skabe vores fremtid – lige fra optimering af indeklima i de danske folkeskoler til udvikling af apps, der kan hjælpe dig med at finde din næste rejse. Mulighederne er uendelig.

ChatGPT

ChatGPT

UNDRER DU DIG OGSÅ OVER, HVAD DET DER CHATGPT EGENTLIG ER?

Læs med her og få en simpel beskrivelse af, hvad ChatGPT er, samt hvilke metoder, teknologien baserer sig på. Vi viser dig også, hvordan du selv kan komme i gang med at lege med ChatGPT.

Barbara Myhre Isaksen

Barbara Myhre Isaksen

OM AT GÅ EFTER SIN STØRSTE INTERESSE OG TRO PÅ SIG SELV

Jeg vil gerne slå et slag for alle dem, der ikke har en teknisk baggrund, men som synes kunstig intelligens er spændende. Der er masser af plads til dig og brug for dine kompetencer i den her verden.

Elena Escrivá de Romaní

Elena Escrivá de Romaní

FRA CORONA-OPSIGELSE TIL IVÆRKSÆTTERDRØM

Jeg synes, at en af de mest underholdende og tilfredsstillende dele af at kode, er at bygge noget, som du selv har designet og planlagt, og som skaber værdi for dig.  

Julie Zepernick Jepsen

Julie Zepernick Jepsen

FRA “FEJEDRENG” HOS TESLA TIL KOMMENDE INGENIØR I SOFTWARETEKNOLOGI

Jeg begyndte at lege med at kode derhjemme ud fra YouTube-videoer. Jeg besluttede, at det kunne jeg sagtens lære og gik i gang med at kigge på uddannelser indenfor IT og softwareudvikling.

Hvad er et API? Vi oversætter det til dig!

Hvad er et API? Vi oversætter det til dig!

LÆS MED HER OG FÅ BEDRE STYR PÅ DET TEKNISKE ORD API.

I dette blogpost vil vi kradse i overfladen af, hvad et API er. Det vil hjælpe dig til at kunne snakke med, når en kollega, ven eller onkel ryster et term som API ud af ærmet til frokosten. 

Nikoline Vinkel

Nikoline Vinkel

KODNING ER SOM AT FÅ ET PUSLESPIL ELLER EN SUDOKU TIL AT GÅ OP

Jeg hørte om datalogi ved et tilfælde, da jeg gik i gymnasiet. Jeg søgte så om at komme i studiepraktik på Datalogisk Institut på Aarhus Universitet, og jeg var så heldig at komme afsted. Efter de tre dage var jeg meget begejstret, og jeg vidste bare, at jeg var nødt til at lære mere.

Data a-hvad-formater?

Data a-hvad-formater?

CSV, JSON OG MANGE ANDRE…. DATA KOMMER I MANGE FORMER OG STØRRELSER.

Data bliver ofte kaldt det nye olie… Ligesom olie har data dog ingen værdi, hvis vi ikke kan finde ud af at håndtere og bearbejde det.

Skal du være blandt de første…?

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og vær blandt de første, der hører om vores kommende digitale platform. Vi håber, at vi ses ude i virkeligheden!

OBS: Vi forstyrrer kun, når vi har noget vigtigt på hjerte!