Samarbejds-
partnere

Vi kunne ikke gennemføre vores code nights, tech tales og kurser uden hjælp fra vores gode samarbejdspartnere fra erhvervslivet og interesseorganisationer.

En kæmpestor TAK til ALLE, der igennem tiden har hjulpet og støttet os med stort og småt! På denne side finder du nogen af dem, som vi har samarbejdet med i tidens løb.

Vil du samarbejde med os i fremtiden, så ræk ud til os på hi@cocoders.dk 🙂

Vi håber at høre fra dig!

Kromann-Reumert

Advokatfirmaet Kromann-Reumert henvendte sig til os, da de ønskede at give deres advokater en introduktion til kodning, data og machine learning.

Digitalisering er ved at indfinde sig i alle brancher og advokatbranchen er absolut ikke en undtagelse. Lige netop for advokater er det ikke kun vigtigt at forholde sig til digitalisering i deres egen branche. Advokater skal også kunne navigere i sager, hvor bl.a. kunstig intelligens, dataetik og GDPR har en rolle.

Citat Jacob Brønnum-Schou Head of IT:
“Digitaliseringen og korrekt anvendelse af data bliver et større og større konkurrenceparameter i de fleste brancher inklusiv advokatbranchen, men spørgsmålene er mange: Hvad er soft- og hardware? Hvornår er noget data? Hvad er struktureret data? Hvad er ustruktureret data? Hvad er en algoritme? Og hvordan er det lige man bygger noget machine learning “

 

Uber

Uber var den første virksomheder, som vi holdt code night sammen med. Efter vores officielle launch i forbindelse med Internet Week Denmark tog Uber kontakt til os og spurgte, om vi skulle lave et arrangement sammen.

Vi havde længe gået med et ønske om at lave aftener, hvor vi kunne mødes i uformelle rammer med andre tech-nysgerrige og arbejde på kodningsprojekter, hjælpe hinanden og lære hinanden at kende.

På den måde opstod vores code nights 🙂

 

TRIFORK

Trifork var blandt de første til at invitere os indenfor i deres lokaler til en code night og de har siden været tætte samarbejdspartnere på arrangementer, vidensdelingstiltag og senest et kursusforløb med fokus på data og machine learning.

vertica

Vertica har altid været utroligt gæstfri og sørget for hyggelige rammer for vores netværk af tech-nysgerrige i forbindelse med vores code nights.

Vi har besøgt Vertica flere gange og vi satser på, at vi har mange gode code nights tilgode i fremtiden 😉

 

 

Tech City Aarhus

En række private virksomheder er gået sammen med DI Digital, Destination Aarhus og Aarhus Kommune i en indsats, som kaldes Tech City Aarhus. De arbejder for at styrke, udvikle og synliggøre det verdensklasse techmiljø, der er i Aarhusområdet.

Det er en agenda, som vi kun kan bakke op om og vi har derfor flere gange samarbejdet med Tech City Aarhus i forskellige sammenhænge.