Om Co-Coders

TEAMET

Vi er et hold ildsjæle, som brænder for at skabe diversitet i tech-miljøet!

Ida Christine Andersen
Co-founder
ic@cocoders.dk
Lise Bach Lystlund
Co-founder
lise@cocoders.dk
Pernille Ulrich
Frivillig
pernille@cocoders.dk
Skal du være med?

Hvordan kan vi udvikle, tiltrække og fastholde medarbejdere med digitale kompetencer?

I Co-coders tror vi på, at gode fortællinger og et inkluderende fællesskab er de rette ingredienser til at sikre de rette it-kompetencer i fremtiden. Digitalisering, automatisering og teknologi er fremtiden. Det betyder, at efterspørgslen på IT-relaterede kompetencer er stor og i fremtiden kun vil stige. For at imødekomme denne efterspørgsel er vi nødt til at nedbryde fordomme og skabe nysgerrighed for teknologi.


Historien om Co-coders

Co-coders blev startet i 2017 af Lise Bach Lystlund og Ida Christine Andersen. Vi savnede begge et fællesskab, hvor alle kan nørde teknologi og kodning uden at skulle være eksperter. I rammen af Co-coders startede vi med at arrangere kodningskurser, ofte for kvinder. Dernæst opstod Code Nights, som fælles arbejdsaftener, hvor alle kunne arbejde på egne eller starte fælles projekter. De udviklede sig til spændende aftener, hvor alle, der er interesserede mødes hos en tech-virksomhed, vidensdeler og netværker med hinanden.

Det seneste initiativ er Tech Tales, som har til formål at formidle og forklare nye teknologier og teknologiløsninger, som f.eks. AI, IoT og machine learning uden brug af udefinerbare buzzwords og indforståede forkortelser. Fortællinger og formidling af tech, der skal skabe bro og nysgerrighed, så vi åbner techverdenen op for flere.

Følg os…

Vores community er en stor del af Co-coders og vi sætter derfor stor pris på, når vi kan interagere med hinanden på de sociale medier også.